SNUFFELHOEK

Tys hersenwerkt in de tuin
Ik deel hier links naar informatie en inspiratie voor Hersenwerk met je hond.

Plezier voor twee
Hersenwerk geeft je hond voldoening, ontspanning en plezier. En voor jóu is het leuk je hond de 'puzzel' te zien oplossen. Ook ontdek je nog beter wat je hond leuk vindt en wat bij hem past. Het positief samenwerken met je hond versterkt bovendien jullie relatie.

Dagelijks werk 
Wist je dat twintig minuten speuren een hond ongeveer dezelfde hoeveelheid energie kost als een uur lopen? Honden die overactief of snel overprikkeld zijn hebben daarom ook veel baat bij hersenwerk. Een ontspannen koppie maakt minder prikkelgevoelig. En ook voor honden die, bijvoorbeeld door ouderdom of een operatie, niet lang kunnen lopen is het een mooie, belangrijke aanvulling voor een tevreden hond.

Hersenwerk voor honden
Een creatief en bevlogen team van trainers, gedragstherapeuten en hersenwerkspecialisten zit achter  'Hersenwerk voor honden'. Je vindt er veel inspiratie en kennis over hersenwerk. En wil je zelf les gaan geven in hersenwerk? Volg dan de opleiding.

Hersenwerk voor honden - facebookgroep
Deze pagina noem ik graag apart, want hier is zoveel te zien, delen en inspireren. Meer dan 8000 leden delen leuke ideeën met elkaar. Stel er je vragen of maak je eigen hersenwerkspellen en post ze hier ter inspiratie voor anderen.

Spelideeën voor honden
Helen Hagestein maakte al meer dan 700 originele hersenwerkspellen! Je vindt ze allemaal in deze Spelideeën voor honden, deel 1,2,3 of 4.
facebookgroep met foto's en uitleg. Of koop één van haar boeken:
Naar de facebookgroep ...>

Petrage
Petrage is het creatieve bedrijf van Petra van de Ven. Zij maakt o.a. mooie snuffelkleden van fleece. En persoonlijk! Je kunt er de naam van je hond op laten zetten en kiezen uit verschillende vakken en spellen voor het snuffelkleed voor jouw hond.
Naar de website ... >

DierEnBeleving
Ellen Angelino biedt Hersenwerkworkshops en -sessies aan in de Betuwe. Voor katten en honden. In groepen en privé. Ze is Gevorderd Begeleider Hersenwerk voor honden. Daarnaast o.a. ook TTouch-practioner.
Naar de website ...>
Naar facebook ...>