Wat klanten zeggen

Waar moet ik beginnen? Dat ik mijn honden met een gerust hart aan haar toevertrouw? Dat de rust die Suzanne uitstraalt mijn honden helpt? Dat ze mijn "zwerver" heeft geleerd in de buurt te blijven? Dat ze lief is? Zachtaardig? Kundig? En mij tips geeft?
Ik beveel Suzanne aan bij iedereen die een oppas/uitlaatservice zoekt.

Diane Broer, eigenaar van Fay en Hero
'Wij zijn heel blij met Honden Beusichem! Onze hond is als kleine pup voor het eerst bij Suzanne gekomen en het was heel fijn om te zien dat zij met zoveel liefde en positieve aandacht met de kleine puppy omging. Daar waar wij dachten streng te moeten zijn, liet zij ons zien dat we niet zozeer streng maar wel duidelijk in hondentaal moesten zijn. Ze gaf ons concrete voorbeelden en leerde de puppy nieuwe dingen, die wij dan konden toepassen.
We kwamen overigens enkel als uitlaatservice bij haar. Maar tussen de regels door leerden we veel over positief belonen bij een puppy. 
Wat ook ontzettend fijn is, is dat Suzanne de hond uitlaat, met hem speelt en ondertussen ook traint. 
Dit soort uitlaten, is veel meer dan even laten poepen en plassen buiten op straat. Kortom: wij zijn zeer, zeer tevreden met Honden Beusichem. En onze hond ... die is helemaal weg van Suzanne!'

Eigenaars van Tys, Sigrid Paulussen en Erwin de Vries'Wendy, onze Spaanse viervoeter, heeft zo haar gebruiksaanwijzing. Dat maakt het uitlaten tot een activiteit die we maar weinig mensen toevertrouwen. Echter, aan Suzanne geven we haar met een gerust hart mee.
Haar liefdevolle aanpak met smakelijke beloningsvoertjes maken Suzanne voor Wendy een graag geziene gast.
Bovendien groeide er, door de begeleiding van Suzanne, meer begrip tussen Wendy en ons.
Met deze betrouwbare uitlaatservice kunnen wij af en toe lekker een volle dag weggaan, wat ons net die vrijheid geeft die we nodig hebben.'

Joke Andringa
www.praktijkfitis.nl
'Allereerst is onze hond Suus gek op Suzanne. Dit zie ik aan haar reactie als ze Suzanne ziet. Maar
hier begint ook de les al. Suzanne benoemt wat ze ziet, wat dit zou kunnen betekenen en hoe hier mee om te gaan. Dit doet zij op een vriendelijke en zachte toon. Dit gaf mij al direct een vertrouwd gevoel om Suus aan haar over te laten (inclusief huissleutel, niet geheel onbelangrijk).
Ik heb Suzanne gevraagd om op een dag twee keer met Suus te lopen en om haar na de tweede wandeling eten te geven. Wij waren een hele dag weg. Het was fijn te weten dat Suus in goede handen zou zijn.
Ik weet dat ze tijdens de wandeling mentaal uitgedaagd zou worden naast dat er ruimte is om te spelen. Een prettig idee als je zelf de hele dag niet thuis bent en Suus na de wandeling weer alleen is.'

Veronique Geers
facebook.com/VeroniqueGeersFotografie'Wij zijn Nick en Willemijn, wonen in Culemborg. Wij zijn anderhalf jaar geleden begonnen met onze eerste Border Collie 'Dries' genaamd. Een leuke energieke reu. Toen wij allebei gingen werken kwamen we erachter dat er soms dagen bij zaten dat hij te lang alleen zat. Omdat ik onregelmatig werk heb en mijn rooster vaak op het laatste moment wijzigt hadden we weinig hoop dat we iemand zouden vinden die zo flexibel zou zijn. Toen kwamen we Suzanne tegen.
Toen we allereerst een afspraak hadden gemaakt om elkaar te leren kennen waren Willemijn en ik er al over uit. Zo fijn om te zien hoeveel ze om dieren geeft.

De afgelopen maanden verliepen vlekkeloos. Na elke wandeling die ze heeft gehad met Dries kregen wij een uitgebreid verslag met daarin uitgelegd hoe het gegaan was. Het is zo fijn om te lezen dat er iemand met je hond op pad is die hier zo van geniet.
Na een aantal maanden is Nora ons gezin komen versterken. Nora is een Border Collie van 16 weken oud. Ze heeft hiervoor al 2 gezinnen gehad en het laatste gezin is erachter gekomen dat ze vrijwel helemaal doof is. We hebben opnieuw een afspraak gemaakt om Nora kennis te laten maken met Suzanne.

Het was erg fijn om te merken dat Suzanne zo erg mee denkt aan nieuwe manieren om de honden te trainen en ons daarin te begeleiden. Haar ervaring en manier van denken helpt ons heel erg met het opvoeden van onze honden. Als wij tegen iets aan lopen heeft Suzanne altijd de juiste oplossing. Ze beslist alles uit het welzijn voor de honden, en dat is wat een hondenliefhebber wil toch?'

Groetjes, Nick en Willemijn