Wat klanten zeggen

'Wij zijn heel blij met Op pad met je hond! Onze hond is als kleine pup voor het eerst bij Suzanne gekomen en het was heel fijn om te zien dat zij met zoveel liefde en positieve aandacht met de kleine puppy omging. Daar waar wij dachten streng te moeten zijn, liet zij ons zien dat we niet zozeer streng maar wel duidelijk in hondentaal moesten zijn. Ze gaf ons concrete voorbeelden en leerde de puppy nieuwe dingen, die wij dan konden toepassen.

We kwamen overigens enkel als uitlaatservice bij haar. Maar tussen de regels door leerden we veel over positief belonen bij een puppy. 
Wat ook ontzettend fijn is, is dat Suzanne de hond uitlaat, met hem speelt en ondertussen ook traint. 
Dit soort uitlaten, is veel meer dan even laten poepen en plassen buiten op straat. Kortom: wij zijn zeer, zeer tevreden met Honden Beusichem. En onze hond ... die is helemaal weg van Suzanne!'

Eigenaars van Tys, Sigrid Paulussen en Erwin de Vries'Wendy, onze Spaanse viervoeter, heeft zo haar gebruiksaanwijzing. Dat maakt het uitlaten tot een activiteit die we maar weinig mensen toevertrouwen. Echter, aan Suzanne geven we haar met een gerust hart mee.
Haar liefdevolle aanpak met smakelijke beloningsvoertjes maken Suzanne voor Wendy een graag geziene gast.
Bovendien groeide er, door de begeleiding van Suzanne, meer begrip tussen Wendy en ons.
Met deze betrouwbare uitlaatservice kunnen wij af en toe lekker een volle dag weggaan, wat ons net die vrijheid geeft die we nodig hebben.'

Joke Andringa

www.praktijkfitis.nl'Allereerst is onze hond Suus gek op Suzanne. Dit zie ik aan haar reactie als ze Suzanne ziet. Maar
hier begint ook de les al. Suzanne benoemt wat ze ziet, wat dit zou kunnen betekenen en hoe hier mee om te gaan. Dit doet zij op een vriendelijke en zachte toon. Dit gaf mij al direct een vertrouwd gevoel om Suus aan haar over te laten (inclusief huissleutel, niet geheel onbelangrijk).
Ik heb Suzanne gevraagd om op een dag twee keer met Suus te lopen en om haar na de tweede wandeling eten te geven. Wij waren een hele dag weg. Het was fijn te weten dat Suus in goede handen zou zijn.
Ik weet dat ze tijdens de wandeling mentaal uitgedaagd zou worden naast dat er ruimte is om te spelen. Een prettig idee als je zelf de hele dag niet thuis bent en Suus na de wandeling weer alleen is.'

Veronique Geers
facebook.com/VeroniqueGeersFotografie