Tarieven training

Tarieven 2021
Incl. 21% BTW

Begeleiding €42,50 per uur (uitloop €10 per kwartier)
Een praktisch traject waarin je veel inzichten krijgt zodat je zelfstandig verder kunt
Na een grondige intake (zie hieronder) begeleid ik je verder in je thuissituatie. Ik ben heel praktisch, houd van clickertraining. En ik mijn training is ook richtinggevend en soms zelfs filosoferend. Want hondentraining is aan de ene kant pure logica, maar tegelijk is er niet altijd één weg naar Rome. Wel sta ik pal achter de moderne wetenschappelijke training en inzichten. Dus met respect en positief trainen en begeleiden van je hond. En bied ik altijd maatwerk precies bij jouw vragen.
Doel: Je weet beter wat je hond nodig heeft, hoe je hem fijn begeleidt, hoe je gedrag dat je wilt áánleert in plaats van áfleert, waar goede en up-to-date informatie te vinden is over hondengedrag en veel meer.
 
Intake voorafgaand aan begeleiding €75,00 + een uitgebreid verslag
Betrokken, praktisch, inzichtgevend
In een eerste kennismaking luister ik naar de vragen die je hebt, kijk ik mee in je eigen thuissituatie en geef ik al waardevolle eerste tips en adviezen. Ik neem ruim de tijd om naar je te luisteren en naar je hond te kijken. Ook kunnen we een wandeling maken met je hond als het waardevol blijkt als ik daar ook meekijk. Na de intake stuur ik je een uitgebreid verslag, zodat je op je gemak na kunt lezen wat er ter sprake kwam en wat de eerste praktische tips zijn. Daarin sluit ik af met advies voor vervolg en doelen.

Hondenwandelcoaching €55,00 per wandeling
Een praktische, inspirerende en verdiepende wandeling.
In een éénmalige HondenWandelcoaching gaan we samen 1,5 uur op pad met je eigen hond. Je kunt me alle vragen stellen die je hebt, we kijken naar je hond, we verdiepen, ik geef concrete tips en trainingsadviezen en inspirerende richtingwijzers.
Doel: Aan het einde ken je je hond nog beter, heb je concrete kennis en handvatten over training en begeleiding van je hond opgedaan, meer inzicht in jezelf met je hond en kun je geïnspireerd verder op jullie pad.

Reiskosten
- Binnen 5 km vanaf 4112JG: geen reiskosten
- Vanaf 5 km: 30 cent per km vanaf PC

Over mij
Ik ben professioneel hondentrainer die zich bijschoolt en mijn kunde & kennis reikt ver. Ik ben geen gedragstherapeut of medicus. Als je vraag buiten mijn expertise ligt verwijs ik je door. Ik zoek dan graag met je mee naar iemand die bij jou en je vraag past. Ik ben ook gevoelsmens en combineer wetenschappelijke kennis met intuïtie en een grote dosis compassie voor mens en dier en jullie eigen pad.